De weg naar huidverjonging

Rimpels verminderen en huidverslapping tegen gaan

Er zijn veel producten op de markt die beloven uw rimpels te verminderen. Heeft u al veel producten geprobeerd zonder resultaat? Maak dan kennis met Huidpraktijk BBJ! Joyce Hulshof heeft zich de afgelopen jaren geprofileerd tot anti age-huidcoach. Door het volgen van vele opleidingen, trainingen en seminars bij o.a. Babor Cosmetics, U consultancy, Huyd en PCA Skin is zij in staat het beste in uw huid naar boven te halen.

Eerlijkheid duurt het langst, wordt wel eens gezegd. We zullen u altijd eerlijk vertellen welk beeld reëel is en wat we met uw huid kunnen bereiken. Op deze manier kunnen de verwachtingen nooit te groot zijn bij het aangaan van een een kuur, een behandeling en het gebruik van de producten thuis.

Ons anti-age behandelplan is geschikt voor:

  • Rimpeltjes op het voorhoofd, bovenlip, ogen, fronsrimpel, rondom de mond
  • Fijne lijntjes
  • Kraaienpootjes
  • Huidverslapping
  • Algemene conditieverbetering van uw huid

Hoe kan Huidpraktijk BBJ u helpen met huidverjonging?

Wij starten altijd met een uitgebreid intakegesprek. Hierin kunt u uw wensen en verwachtingen kenbaar maken. Aan de hand van onze ervaring zullen wij u een aantal gerichte vragen stellen dat betrekking heeft op uw leefsituatie. U zal onder meer de vraag gesteld krijgen wat u graag wil veranderen aan uw huid en uw huidconditie. Daarna volgt een professionele huidanalyse waarin wij met behulp van licht en een loupelamp uw huid goed gaan bekijken. Tijdens deze analyse vertellen wij wat we wel of niet kunnen verbeteren. We sluiten deze analyse af met een voedende crème aangepast op uw huidbeeld, waarna we de verschillende mogelijkheden zullen gaan bespreken. Kuren van 4 tot 8 opeenvolgende behandelingen zijn geen uitzondering. Voorbeelden van kuren zijn: peelingen, fruitzuren, microdermabrasie, of een ultrasoundbehandeling.

Hoe verloopt een behandeling, of kuur bij Huidpraktijk BBJ?

Afhankelijk van het gratis intakegesprek worden de behandelingen direct met u ingepland. Op de eerste behandeldag wordt u tijdens uw behandeling meegenomen op een reis van huidverbetering. Stap voor stap leggen wij uit wat we doen en waarom we bepaald producten of werkstoffen gebruiken. Zo staat u nooit na de behandeling buiten met het gevoel dat u niet weet waarom er verschillende producten op uw huid zijn aangebracht.

Wat is een kuur? Een kuur betekent één of twee behandelmomenten in de maand. Vaak kan er een tussentijd van één tot vier weken in de kuur zitten. Dat gebeurt bewust. Het doel is om de huid zo goed mogelijk te verbeteren.

Rimpels verminderen zónder fillers of botox

Ons doel is rimpels en fijne lijntjes te verminderen door de algehele huidconditie in uw gezicht te verbeteren. Hierbij injecteren wij géén onderhuidse stoffen. Door een juiste verzorging en behandeling is de huid in staat zichzelf te herstellen. Overtuig uzelf met de resultaten die wij bijvoorbeeld met PCA Skin kunnen bereiken: