huidverzorging-foto

Babor klassieke gezichtsbehandelingen

Huidpraktijk BBJ bied diverse gezichtsbehandelingen aan waarin jij en je huid worden ondergedompeld in de wereld van Babor. Denk aan een heerlijke specifieke Babor geurbeleving, een verwarmde wellnes bank en een zacht muziekje op de achtergrond..

Elke behandeling start met een uitgebreide reiniging van uw huid met de bekende Babor Hy-oil. Gevolgd door een zachte peeling of scrub, en een masker met brandnetel hoort bij de standaard reiniging van Babor. En zal zorgen voor een optimale doorbloeding van je huid waardoor de opvolgende werkstoffen nog beter door de huid worden opgenomen. Denk ook aan een uitgebreide massage, en natuurlijk het zeer ruime assortiment van de welbekende Babor Ampullen met elk een specifieke werking waardoor de behandeling kan worden aangepast aan de huidbehoefte van dat moment. Epileren is bij alle huidverzorgende behandeling altijd bij de prijs inbegrepen.

Geen standaard huidverzorging

Elke huid is anders, en de huidbehoefte of uw wens kan elke keer weer veranderen. Daarom bieden wij geen standaard gezicht behandelingen met specifieke werkstoffen aan. Je kiest bij ons een tijdsbestek bij het maken van een afspraak, welke gekoppeld is aan een prijs. Er kan gekozen worden uit, basis huidverzorging, uitgebreide huidverzorging, of een luxe huidverzorging. Epileren is bij ons buiten de Acne behandelingen altijd in de prijs inbegrepen. Wij kiezen binnen deze gekozen behandeling voor de juiste werkstoffen die passen bij uw huidbehoefte.

  • Basis : Reiniging, doorbloedingsmasker, scrub, epileren van uw wenkbrauwen, masker en dagverzorging
  • Uitgebreid: Reiniging, enzyme peeling, dieptereiniging, doorbloedingmasker, epileren van uw wenkbrauwen en bovenlip harsen, massage van uw gelaat, nek en delecotte met een heerlijke geurende olie, ampul aangepast aan uw huidbehoefte, masker met vitamine c, afsluitende dagverzorging aangepast aan uw huidbehoefte.
  • Luxe: Reiniging, enzyme peeling, dieptereiniging, doorbloedingmasker, epileren en verven van uw wenkbrauwen, bovenlip harsen, klassieke massage van uw gelaat, nek en delecotte met een heerlijke geurende olie, en opvolgend een massage met ultrageluid, ampul aangepast aan uw huidbehoefte, masker met een heerlijke warme pakking, dagverzorging aangepast aan uw huidbehoefte. En als afsluiting, een mooie dagmake up!

Bent u nieuw bij Huidpraktijk BBJ?

Bent u voor het eerst in onze praktijk, dan volgt er altijd een intake gesprek waarin we onze werkwijze en uw wensen uitgebreid bespreken.

partner-logo01
babor-wit
goldwell-wit
pca-skin-wit
huidprofessional-wit