Direct een gave en stralende huid!

Microdermabrasie is een oppepper voor uw huid

Onze huid is ons grootste orgaan en maakt veel mee. Soms ontstaan er problemen zoals rimpels, acnelittekens, ouderdomsvlekken of wordt hij dof en vaal. Met microdermabrasie kunnen we gecontroleerd de bovenste cellagen weghalen, waardoor de huid een impuls krijgt om zichzelf te herstellen. Als het ware wordt uw huid gecontroleerd gezandstraald. Wat over blijft is een gave stralende huid!

Is een microdermabrasiebehandeling geschikt voor mij?

Microdermabrasie is helpt bij:

  • het verbeteren van de elasticiteit van de huid (ouder wordende huid)
  • verminderen van fijne lijntjes (diepe rimpels zullen vervagen)
  • het verminderen van (acne)littekens
  • een vale, doffe huid opfrissen
  • grove poriën verfijnen
  • uw rokershuid opfrissen
  • oppervlakkige pigment-/ouderdomsvlekken verwijderen
  • ‘last striae’ na uw zwangerschap verminderen
  • een behandeling voor uw extreem droge huid

Heeft u last van bovenstaande huidproblemen of wilt u uw huid een verjongingskuur geven? Bezoek dan onze huidpraktijk in Kerkrade voor een microdermabrasiebehandeling!

Hoe werkt microdermabrasie?

Microdermabrasie werkt eenvoudig, effectief en heeft bijna geen bijwerkingen. Een microdermabrasiebehandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en weer weggezogen. Het verwijdert de dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding en tevens de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt hierdoor mooier, gladder, zachter en rimpels worden minder diep. Direct na de eerste behandeling merkt u dat de huid een stralender en gezondere teint heeft. Na een aantal microdermabrasiebehandelingen zal de conditie van de huid enorm verbeteren, mits ook de producten thuis adequaat worden gebruikt.

Microdermabrasie werkt onze bovenste huidlaag, hier worden de dode huidcellen verwijderd waardoor de huid beter in staat is om werkstoffen op te nemen. Door de betere doorbloeding wordt ook de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd.

Is een microdermabrasiebehandeling pijnlijk?

Nee! De behandeling is zeker niet pijnlijk en wordt vaak als ontspannen ervaren.

Na de behandeling

Na een microdermabrasiebehandeling kan het zijn dat de huid rood wordt. Dit komt door de stimulatie van de doorbloeding. Ook kan lichte schilfering voorkomen doordat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd wordt, dit is echter nauwelijks zichtbaar. Nadat u de behandeling ondergaan heeft is de huid in optimale conditie om werkstoffen op te nemen. Wij gebruiken dat ook producten uit het top-segment zodat uw huid de hoogste percentages werkstoffen op kan nemen. Na de behandeling kunt u felle zon beter vermijden gedurende 2-4 weken (ook voor de behandeling liever 3 weken niet zonnen). Ook wordt zwemmen/sauna de eerste twee weken afgeraden en gebruik minimaal 2 dagen geen make-up (foundation).

Is er ook een nabehandeling om mijn huid te kalmeren na de microdermabrasie?

De nabehandeling van Babor met ultrasound geeft aan de behandeling een extra demensie. Ultrasound is een hoog geluid. Door dit geluid ontstaat er een trilling in de huid. Door deze trilling gaan bepaalde lagen in uw huid open waardoor de opnamecapaciteit van de huid voor werkstoffen en verzorgingspreparaten tot 3x wordt vergroot. Werkstoffen kunnen dieper in de huid doordringen. Dit verhoogt en verlengt hun werkzaamheid.

Nieuwsgierig naar wat Huidpraktijk BBJ voor uw huid kan betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Sommige (medische) microdermabrasiebehandelingen worden vergoed door uw zorgverzekering, bijvoorbeeld bij acne.

Waar is Huidpratijk BBJ te vinden?

De praktijk voor huidverbetering, huidverjonging en acné is gelegen aan de Edixhovenstraat 11 te Eygelshoven, gemeente Kerkrade (Zuid-Limburg). Vanuit Landgraaf, Simpelveld, Heerlen, Parkstad, Bocholtz en Brunssum zijn wij daardoor heel goed bereikbaar. U kunt voor de deur gratis parkeren!