Huidpraktijk Beauty by Joyce

Bij Huidpraktijk Beauty by Joyce neem je plaats in de heerlijke verwarmde stoel voor een uitgebreide huidbehandeling. Last van fijne rimpeltjes, een grauwe of vermoeide huid, couperose of littekens? Je bent aan het juiste adres! Al na 1 behandeling zal je huid stralen! Ook voor het verwijderen van je ongewenste haren kan onze huidtherapeut Carla je verder helpen

Expert in huidproblemen, acné behandelingen en anti-aging

 

Erkend acne zorgverlener

Huidpraktijk BBJ is erkend en geregistreerd zorgverlener voor acne behandelingen. Hierdoor kunnen alle acne behandelingen voor een vergoeding bij je zorgverzekering in aanmerking komen (afhankelijk van je polisvoorwaarden van de aanvullende verzekering). Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen, houd je polis dan bij de hand.

Meer informatie over onze acne behandelingen >

Huidproblemen en Anti-aging

Wij zijn gespecialiseerd in huidproblemen en Anti-aging. Door de basisopleiding in dermatologie kunnen wij huidproblemen vroegtijdig signaleren, herkennen en behandelen. Zoek je een behandeling tegen rimpels mét resultaat?

Lees onze Anti-aging aanpak >

Huidbehandelingen met resultaat

Ons doel is om je huid te laten stralen! Dit willen wij op korte termijn met een zichtbaar resultaat behalen. Hiervoor maken we gebruik van specialistische apparatuur en de zeer diverse behandelingen van Babor en PCA Skin. Direct na de behandeling merk je al verschil, zelfs bij huidproblemen zoals couperose of grove poriën.

Bekijk de voor en na foto’s >

Huidtherapie & Laseren

Voor het behandelen van diepere rimpels, couperose, kalknagels, littekens of striae of ongewenste haren zijn vaak diverse medische (laser) behandelmethodes mogelijk. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult, met onze huidtherapeut bekijkt Carla je huid aandachtig. Zij zal de beste huidbehandeling adviseren zodat je snel, veilig en effectief van je huidprobleem verlost bent. Onze huidtherapeut werkt met de allernieuwste Lasertechnieken en hoogwaardige FDA gekeurde apparatuur.

Bekijk hier beneden onze huidbehandelingen.

Huidverzorging

Wil je graag een ontspannende huidverzorgende behandeling? Ook dat kan! Babor beschikt over diverse behandelingen die niet alleen je huid laten stralen , maar ook de spankracht van je huid zullen verbeteren, fijne rimpeltjes zullen plumpen en uw huid een mooie glow te geven!

Na je behandeling zul je gegarandeerd zeer ontspannen zijn.

Meer informatie voor huidverzorging >

Benieuwd naar wat wij voor je huid kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek waarin wij je graag laten zien wat wij voor je huid kunnen betekenen in onze huidpraktijk in Simpelveld!

Afspraak maken

partner-logo01
babor-wit
goldwell-wit
pca-skin-wit
huidprofessional-wit