Vanaf Oktober 2017 heeft Huidpraktijk BBJ de hoogsthaalbare certificering en 5 sterren van Babor ontvangen! Huidpraktijk BBJ is nu Babor ‘Excellence instituut’.

BABOR. ASK FOR MORE.

We geloven dat BABOR elk mens nog mooier kan maken en het zelfvertrouwen kan versterken. We zijn ervan overtuigd dat een vrouw die zich mooi en goed in haar vel voelt, meer durft, positiever, actiever, en gelukkiger zal zijn. Op deze manier maken we het voor vrouwen mogenlijk om de moed te hebben pretentieus, zelfbepalend en veeleisend te zijn. Niet alleen in de keuze van haar huidverzorging maar, in haar hele leven.

De begeleiding naar de Babor-experts zijn intensief, omdat er naast de Babor basisopleiding minimaal 2x per jaar nascholingen zijn. Hierdoor is Joyce altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen, nieuwe behandelingen en de nieuwe producten. De Babor vertegenwoordiger komt met vaste regelmaat naar de Huidpraktijk BBJ in Kerkrade. Daardoor blijft de lijn tussen de consument en de ontwikkelaar kort en praktisch.

Babor is in tegenstelling tot andere merken in het bezit van een eigen onderzoekscentrum waar elk product, elke werkstof, elke behandeling, elke behandeltechniek en alle apparatuur zelf in ontwikkeling is en blijft. Hierdoor sluit het Babor-concept perfect aan bij de doelstellingen van Huidpraktijk BBJ, namelijk: klanten een professioneel en gevarieerd aanbod bieden van huidverbeterende behandelingen van hoge kwaliteit. In dit opzicht is Babor dus de ideale partner: het uitgebreide scala aan behandelingen en producten sluit naadloos aan bij onze visie.

Terug naar overzicht