Een stap verder bij een PCA skin huidinstituut

PCA skin is gebaseerd op diverse zuren en huididentieke werkstoffen waarbij diverse serums gecombineerd kunnen worden en verschillende huidproblemen tegelijk kunnen worden aangepakt. PCA skin selecteert huidinstituten in het hogere segment en hoog opgeleide professionals. Huidspecialisten die een stap verder gaan op het gebied van huidverbetering waarbij resultaat en het gevoel van luxe samenkomen passen bij PCA skin. Ervaar het resultaat van PCA skin in een PCA skin Instituut.

PCA skin al 25 jaar pioniers op het gebied van huidverbetering

PCA skin werd 25 jaar geleden opgericht door schoonheidsspecialiste Margaret Ancira. Ze ging een partnerschap aan met artsen om een medisch georiënteerde verzorgingslijn te ontwikkelen. De medische wereld en de beautywereld waren nog twee zeer gescheiden gebieden. PCA skin was eigenlijk het begin van de medische esthetiek. Margaret was een pionier op dit gebied en noemde het bedrijf Physicians Choice Arizona, daar staat PCA oorspronkelijk ook voor. Het bedrijf groeide in de loop der jaren tot over de grenzen van Arizona en dus werd zo’n zeven jaar geleden de naam veranderd in Physicians Care Alliance. PCA skin heeft grote ontwikkelingen doorgemaakt en inmiddels heeft dit merk verkooppunten in meer dan 50 landen en verovert nu ook Nederland!

PCA Skin Filosofie

PCA skin is sinds de start als bedrijf actief in de gezondheidszorg, met als doel een gezonde huid te ondersteunen en huidaandoeningen als een gevoelige huid, acne, hyperpigmentatie en een ouder wordende huid te behandelen want een gezonde huid is een mooie huid. Om dit te bereiken hebben we ons erop toegelegd om wetenschappelijke technologisch hoogstaande innovaties in huidverbeteringsproducten te brengen. Daarnaast is opleiding een heel belangrijk speerpunt van de PCA-filosofie. We willen de meest recente en hoogwaardige informatie overbrengen aan de professionals die werken met onze producten.” Kortom PCA skin combineert gezondheid, beauty en de wetenschap om iedere unieke formule te ontwikkelen zodat er een oplossing komt voor uw huidprobleem.

Resultaten bereikt met de producten van PCA Skin:

Terug naar overzicht