Een betere huid met lichaamseigen moleculen

Nieuw in Nederland: Thoclor Labs GF-serie

De producten van Thoclor Labs zijn innovatief en uniek. Ze werken namelijk op basis van ons eigen immuunmolecul HOCl. Hierdoor zijn de producten bij uitstek geschikt als ondersteuning na een intensieve behandeling en dragen bij aan huidverjonging.

Biotechnologie – de voordelen van lichaamseigen stoffen

Thoclor Labs specialiseert zich in de biotechnologie en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. Thoclor Labs heeft ‘s werelds meest geavanceerde ‘’aftercare’’ en ‘’rejuvenation’’ producten ontwikkelt. De GF serie, ontwikkeld door Thoclor Labs en ondersteund door uitgebreid onderzoek, maakt een eind aan de zoektocht naar een jeugdige gezonde huid. Door verjonging te combineren met genezing heeft Thoclor bewezen de best mogelijke huid te geven.

Hoe werkt Thoclor Labs?

Normaliter wordt HOCl in het lichaam aangemaakt en is de stof een onderdeel van het immuunsysteem dat door middel van een enzymatisch proces wordt aangemaakt door de witte bloedlichaampjes. HOCl is verantwoordelijk voor wondgenezing en het bestrijden van infecties. Het speelt een centrale rol in onze immuniteit en algehele gezondheid.
Thoclor Labs heeft de afgelopen 8 jaar de laatste hand gelegd aan het perfectioneren van het proces om het 100% zuivere immuunmolecuul HOCl buiten het menselijk lichaam te maken. De unieke productiemethode van Thoclor Labs levert een hoge kwaliteit en concentratie van HOCl. Een actief ingrediënt dat niet-toxisch, 100% zuiver en stabiel is.

Terug naar overzicht