Marjo | Kapster

Ik ben Marjo, sinds 24 jaar zelfstandig ondernemer in dit prachtige pittoreske dorpje Simpelveld met mijn mooie zaak ‘Kapsalon Marjo’ in de Puntelstraat. U vind ons direct tegenover het prachtige klooster. Ik ben getrouwd met Jo Scheeren, en met moeder van twee kinderen en ook nog trotse oma van 3 kleinkinderen. Ik heb een heel fijn team om mij heen waardoor we voor onze klanten veel kunnen betekenen. Inmiddels hebben wij een geweldige klandizie opgebouwd, van jong naar ouder, alle leeftijden weten de weg inmiddels naar onze zaak te vinden. Ik vind het heel belangrijk dat in onze kapsalon gezelligheid en warmte is gecreëerd waardoor onze klanten zich snel thuis voelen. En sinds kort heeft mijn dochter Joyce zich bij ons gevestigd met haar Huidpraktijk waar ik oprecht hele blij mee ben.

Wist je ook dat wij naast onze kapsalon en huidpraktijk ook een leuke cadeauwinkel hebben? Hier vindt u de leukste mode accessoires handgemaakt door Cindy Seroo. Loop gerust eens gezellig binnen! Ik, mijn team en Joyce heten u van harte welkom bij Hair & Beauty!


Chantalle Heunen | Kapster

In dienst van 1 april 2018

In 2018 is Chantalle ons team komen versterken. Met haar jarenlange ervaring in het kappersvak en enorm veel vakkennis dien ze mee heeft genomen is Chantalle een geweldige aanvulling in het team. Door haar ervaring laat ze dan ook haar creativiteit zien door de leukste kapsels te knippen stylen en kleuren. Chantalle heeft nog een passie; het herenvak zit haar als gegoten! Als rechterhand van Marjo is Chantalle dan ook niet meer weg te denken in deze kapsalon.


Froukje | Kapster

Froukje is in 2017 gestart als leerling kapster bij Kapsalon Marjo. Ondertussen is ze een vertrouwd gezicht bij de klanten. Zij heeft in 2021 haar diploma behaald en mag zich inmiddels allround kapster noemen. Froukje heeft een passie; buiten mooie kleuringen en leuke kapsels volgens de laatste modetrends heeft Froukje nog een passie; feest en bruidskapsels!

Ze maakt dan ook geweldige creaties! Voor het opsteken van je (feest) kapsel ben je bij Froukje aan het juiste adres.