Marjo | Kapster

Ik ben Marjo, sinds 24 jaar zelfstandig ondernemer in dit prachtige pittoreske dorpje Simpelveld met mijn mooie zaak ‘Kapsalon Marjo’ in de Puntelstraat. U vind ons direct tegenover het prachtige klooster. Ik ben getrouwd met Jo Scheeren, en met moeder van twee kinderen en ook nog trotse oma van 3 kleinkinderen. Ik heb een heel fijn team om mij heen waardoor we voor onze klanten veel kunnen betekenen. Inmiddels hebben wij een geweldige klandizie opgebouwd, van jong naar ouder, alle leeftijden weten de weg inmiddels naar onze zaak te vinden. Ik vind het heel belangrijk dat in onze kapsalon gezelligheid en warmte is gecreëerd waardoor onze klanten zich snel thuis voelen. En sinds kort heeft mijn dochter Joyce zich bij ons gevestigd met haar Huidpraktijk waar ik oprecht hele blij mee ben.

Wist je ook dat wij naast onze kapsalon en huidpraktijk ook een leuke cadeauwinkel hebben? Hier vindt u de leukste tassen, sjaals, en andere leuke accessoires en bijouterie! Loop gerust eens gezellig binnen! Ik, mijn team en Joyce heten u van harte welkom bij Hair & Beauty!


Rianne Jeurissen | Kapster

In dienst van 8 juli 2010

Rianne is ooit bij kapsalon Marjo gestart als leerling kapster. En nooit meer weggegaan! In 2010 heeft ze haar diploma gehaald. In dat zelfde jaar is zij bij Marjo in dienst gegaan. Rianne is mee gegroeid van een salon aan huis naar een grote kapsalon in Simpelveld.Hair en Beauty kapsalon Marjo. Nu na bijna 10 jaar, is Rianne uitgegroeid naar een geweldige ervaren kapster, die zeker hart voor de zaak heeft. Met haar ervaring en haar vakkennis staat Rianne met veel plezier in de kapsalon. Buiten mooie kleuringen en leuke kapsels volgens de laatste mode trends heeft Rianne nog een passie; feest en bruidskapsels!
Als rechterhand van Marjo is Rianne dan ook niet meer weg te denken in deze kapsalon.


Chantalle Heunen | Kapster

In dienst van 1 april 2018

In 2018 is Chantalle ons team komen versterken. Met haar jarenlange ervaring in het kappersvak is Chantalle een geweldige aanvulling in het team. Door haar ervaring laat ze dan ook haar creativiteit zien door leuke kapsels te knippen stylen  en kleuren. Chantalle werkt met veel plezier in de kapsalon. Chantalle is dan ook zeker een grote meerwaarde  voor deze Kapsalon.

 

 

 

 


Froukje | Leerling kapster

Froukje is in 2017 gestart als leerling kapster bij Kapsalon Marjo.
Ondertussen een vertrouwd gezicht bij de klanten. Zij is goed op weg om een goede kapster te worden. We hopen dan ook dat zij snel haar opleiding kan afronden en haar diploma gaat  behalen.

 

 

 

 


Joyce Hulshof – scheeren | Huidspecialist

Joyce is in 2011 afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste, kort na haar afstuderen heeft Joyce haar schoonheidssalon op de markt van Eygelshoven geopend. In de loop van de jaren heeft Joyce door het volgen van diverse opleidingen zich ontwikkeld tot huidspecialist. Joyce is gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen en het verbeteren of verjongen van de huid.

In september 2016 is Joyce afgestudeerd als erkend zorgverlener voor Acné. Deze opleiding en een aantal opvolgende trainingen heeft haar meer inzicht gegeven in de acne-huid en het gevolg van (verkeerde) voeding in de huid. Hierdoor worden de Acne behandelingen in de meeste gevallen vergoed door de aanvullende zorgverzekering!

En in mei 2017 heeft Joyce met succes de HBO opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialist afgerond. Deze opleiding heeft Joyce de zeer uitgebreide kennis gegeven over de probleemhuid. Waardoor zij veel huidproblemen kan behandelen in haar praktijk.

Naast deze opleidingen houdt Joyce haar kennis up-to-date door het bezoeken van diverse congressen van bv HUYD, en volgt ze verschillende bijscholingen. Ze woont jaarlijks diverse trainingen bij van Babor , PCA en pHformula om haar kennis en de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen. De leveranciers zien er streng op toe dat de kennis met betrekking tot de producten en behandelingen volgens de voorwaarden worden aangeboden om de merken te mogen blijven aanbieden.

Hygiene is heel belangrijk in de Huidpraktijk omdat Joyce erkend zorgverlener is, werkt zij volgens de HAM code (Hygiene, arbo en milieu) opgesteld door de branche organisatie ANBOS waar Joyce lid van is. Om deze reden werkt Joyce tijdens elke behandeling met handschoenen en een mond en neuskapje.

partner-logo01
babor-wit
goldwell-wit
pca-skin-wit
huidprofessional-wit